NOTICES

6th European Pharma Licensing Symposium
Budapest
18 - 19 September 2012

Previous PLGB networking meeting
24 November 2011

Xth International Pharma Licensing Symposium
Barcelona
19 - 21 September 2011

Welkom! Bienvenue! Welcome!

Welkom op de website van de Pharmaceutical Licensing Group Benelux (PLGB), een professionele vereniging van farmaceutische licentiespecialisten, die werkzaam zijn in BelgiŽ en Nederland. De PLGB heeft tot doel een forum tot stand te brengen voor netwerking binnen de groep en met andere gelijkaardige groeperingen wereldwijd om van elkaar te leren door de uitwisseling van ervaringen en beste praktijken, om de communicatie tussen farmaceutische en biotechnologiebedrijven te verbeteren en om nieuwe zakelijke kansen te ontdekken en de besprekingen tussen Licenties en Handelsontwikkeling te vereenvoudigen.

Alle sectoren van de industrie zijn vertegenwoordigd, waaronder multinationale ondernemingen, kleine en middelgrote farmaceutische bedrijven, biotechnologiebedrijven, generische en consumentenproductenbedrijven.

De PLGB is een organisatie zonder winstoogmerk, die wordt geleid door een raad van leidinggevenden uit de deelnemende bedrijven.

Alle specialisten in licensing and business development die actief zijn in deze bedrijfssector en gevestigd zijn in de Benelux, zijn welkom op de bijeenkomsten van de PLGB.

Version Francaise

English version

A "TalkingImages" website